Jeugdkampen

Bij onze kampen staan fun en paardrijden centraal. Men kan deelnemen aan een kamp vanaf de leeftijd van 6 jaar. De kampers worden voor het rijden ingedeeld volgens niveau. Rijles enkel van gediplomeerde monitoren (min. Bloso initiator), tijdens elk kamp is er steeds minimum 1 Bloso trainer B aanwezig.

 

Data kampen 2022:

ZOMERVAKANTIE:
-Kamp 7: 22 tot 26 augustus (VOLZET). (Twaalfplus kamp, geboortejaar 2010 of vroeger).

 

Inschrijvingen: 

Inschrijven
arrow&v
arrow&v

CHECK NA HET VERSTUREN OOK UW SPAM. MAIL KAN DAAR TERECHT KOMEN

PRIJZEN:

 

Extern: 210€. Elke dag van 9h tot 18h. (warm middagmaal en vieruurtje, steeds water en vruchtensapjes ter beschikking.)

Intern:  245€. Van maandag 9h tot vrijdag 17h. (ontbijt, warm middagmaal,vieruurtje en avondmaal, steeds water en vruchtensapjes ter beschikking.)

Zowel voor intern als extern worden er voldoende activiteiten voorzien. De kampers zijn minimaal 3uur/dag met de paarden en pony's bezig (verzorgen en rijden) daarnaast zijn er nog diverse spelletjes  (watergames, ponygames, fuif, zoektocht, zwembadbezoek...)

Het kamp eindigt op vrijdag om 17h met een show voor de ouders en kennissen, daarna voorzien wij nog een lekkere BBQ. Deze is voor de kamper natuurlijk gratis. Prijs extra volwassene (3 stukken vlees): 15€, voor extra kind (1 stuk vlees): 10€ (vegetarisch menu +2€)

IEDEREEN WELKOM!

12+ kamp en 16+stage:  265€. Van maandag 9h tot vrijdag 17h. (3 maaltijden en vieruurtje, steeds water en vruchtensapjes ter beschikking). Aangepast programma voor de gevorderde ruiters, vanaf 12jaar. Trainingen door trainer B en gasttrainers met ervaring in de sport en africhting van paarden. Zowel springen als dressuur. Het stallen van een eigen paard: 40€.

BIJ ELKE INSCHRIJVING VRAGEN WIJ EEN VOORSCHOT VAN 60€. 

VANAF TWEE KAMPEN VAN HETZELFDE GEZIN 5€ KORTING/KAMP.

VEGETARISCH MENU +10€.